Nieuws overzicht

Mijn manifesto als basis voor mijn journey.

Jawel, ik heb een manifesto. De bodem daarvoor is gelegd tijdens mijn motorreis een paar maanden geleden. Toen ging het vooral over mijn privéleven. Nu heb ik daar een zakelijke versie van gemaakt. Het vormt de basis voor deze journey.

Overigens is, zoals mijn vriend Freek terecht opmerkte, dit meer een intentie dan een echt manifest. Er staat namelijk – vooralsnog – niet zoveel inhoud in, maar geeft vooral de beweging aan. Later hoop ik dit aan te vullen.

Ik deel het met Roos, mijn vrouw. Roos zegt: ‘Dat is mooi… ik snap wat je wil gaan doen en waarom. Wanneer ga je dit posten?’.
Ik zeg: ‘Hij staat al online.’
‘Het gaat dus beginnen?’ vraagt ze.
En ik zeg: ‘Ja, het is begonnen…’

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *