Nieuws overzicht

‘Industrieel Ontwerper’ gezocht en gevonden!

Al een tijdje loop ik te dubben over welke vaardigheden ik, naast m’n eigen, nog meer nodig heb voor labland. En nu denk ik het te weten: industrieel ontwerpen. Daar ben ik zelf in opgeleid, maar heb me vooral bezig gehouden met het organiseren van ontwerpen. Dus niet het nobele vak zelf ;-). En daar dient zich opeens een kans aan…

Een kans in de vorm van een hele ervaren industrieel ontwerper, met tijd, zin en ervaring in de agro-industrie: Jeroen Verbrugge. Voormalig oprichter en eigenaar van Flex, een groot en bekend ontwerpburo uit Delft.
Jeroen en ik kennen elkaar al lange tijd, maar hebben nooit intensief met elkaar samengewerkt, maar dat zou best eens kunnen gaan veranderen.

Uiteraard ben ik al bezig met innoveren in labland. Op papier. Samen met techneuten zoals Klaas, bio-experts als Klaas Hemke of met boeren zoals Teunis Jacob. Maar omdat labland gaat over intensieve stapeling van functies die veel slimmigheid vergt voel ik dat sparren met andere industrieel ontwerpers nodig is. En zeker als ze ervarener zijn dan ik ;-).

En voilà: daar is Jeroen. Hij blijkt dezelfde interesses in en zorgen over de landbouwuitdagingen te hebben als ik. Hij kent veel mensen in die industrie die hij welwillend met me deelt. Hij is een zeer ervaren ontwerper én ondernemer. En hij heeft enige tijd en zin om mee te denken. Wat een kadootje!

 

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *