Nieuws overzicht

Ronde 3. We zijn door…

Ik zit in ronde 3 gemeente vs. labland bij wethouder Jan Lock – die ik overigens opeens in vele situaties ontmoet de laatste weken – aan tafel, met ambtenaren Martin Crum en Marc Trouwborst. En hij stelt me een aantal indringende, maar eerlijk gezegd ook goede vragen. Vooral over het ‘waarom’. Dan verschuift het gesprek naar de ambtenaren, die beginnen over alternatieve locaties. Wacht even. Alternatieve locaties?

Dat betekent dus blijkbaar dat ik een ronde verder ben. En na wat verkenning rond die alternatieve locaties, vraag ik er toch expliciet naar. ‘Betekent dit dat jullie positief zijn?’. En wat voorzichtige antwoorden en disclaimers over vervolgstappen volgt daar het verlossende antwoord. ‘Ja, dat zijn ze’.

😳😃🥹🥳

En ja, ik weet dat we er nog niet zijn. Maar we zijn wel door!

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *