Nieuws overzicht

Aan de slag: ‘we kopen een stuk grond!’

Ik voel dat ik nu zelf ook in actie wil komen.
En niet alleen maar anderen wil coachen.
Zeker over wat mij zo aan het hart gaat: ons klimaat.
Zou ik dat kunnen doen in mijn eigen leefgebied? De polder dus?

En waar het precies vandaan komt weet ik niet eens, maar tijdens de feestweek in Noordeloos loop ik naar Klaas toe, die op het punt staat van de schans voor spring-‘m’-d’r-in af te gaan, en vertel hem dat ‘we samen een stuk grond gaan kopen om allerlei bestaande innovaties bij elkaar te vegen om zodoende meer energie, CO2 opslag en water te verbouwen naast voedsel. Omdat dat heel hard nodig is!’.

Klaas kijkt even me aan. En zegt: ‘OK, gaan we doen.’

Een briljante reactie.
Nou, aan de slag dan maar…

Oh, hij moet eerst nog wel even de schans af 😅.

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *