Nieuws overzicht

Ruim baan voor de meester tekenaar!

Eindelijk. Eindelijk kan ik met Wouter samenwerken aan iets van mijzelf en gaat ie aan de slag met mijn ideeën. Normaal doet hij dat voor zijn eigen klanten of werken we samen aan klanten van mij. Maar nu heb ik hem een hele dag voor mezelf…

Wouter is een van de oprichters van JAM Visual Thinking en een meester tekenaar. Hij tekent niet slechts tekeningen maar hij verheldert, verscherpt, kadert de gedachten, ideeën, concepten, frameworks en visies van zijn klanten. Al die dingen die over het algemeen vrij ‘fluffy’ en vaag zijn.

Nou, mijn idee is zeker nog ‘fluffy’. Dus gaan we, na de nodige gesprekken, grappen en wandelingen aan de slag om mijn idee te verhelderen. Na dat ik mijn motivatie heb uitgelegd en het idee dat ik wil gaan doen toelicht, bemerk ik dat Wouter geëmotioneerd is. Dat raakt mij dan weer en ik vraag ernaar. Zijn antwoord bevestigt me dat ik de juiste keuze heb gemaakt deze weg in te slaan. Ook al weet ik niet precies waar heen…

We nemen uitgebreid de tijd om te discussiëren wat er op het grote witte vel moet komen. Oeps, tijd is op.
Maar Wouter zal niet Wouter zijn als in de avond de eerste schets al binnenkomt!

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *