Nieuws overzicht

In actie op echt boerenland…

Het is iets waar ik al een tijdje mee bezig was. Maar wat nog niet deelbaar was, maar wel super relevant en nodig: toegang tot boerenland. En nu kan ik het delen!

In een leuk gesprek met Teunis Jacob Slob, vennoot van boerderij De Drie Weddenen ex-wethouder van Molenlanden, vertelde ik hem over m’n plan. Aan het einde vroeg hij, voor de neus weg, of ik dit niet samen met hen zou willen doen. Die had ik toen even niet aan zien komen, maar gaf snel aan dat ik het interessant vond om daar verder over te praten…

En dat hebben we gedaan met elkaar. De uitkomst is dat we verder gaan onderzoeken of De Drie Wedden daadwerkelijk hierin wil faciliteren, of zelfs intensiever wil samenwerken.

Volgend week gaan Teunis Jacob en ik, heel concreet, verder met planvorming. Wat kan er en zou er moeten komen op een stuk grond dat zij hiervoor op het oog hebben? En die plattegrond is dan weer voer voor de vennoten van De Drie Wedden om een uiteindelijke beslissing te gaan maken.

Spannend!

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *