Nieuws overzicht

Een serieuze podcast over labland

Een aantal van jullie weten dit al wel, maar ik geef ook regelmatig lezingen. Die lezingen gaan over welke vaardigheden  je nodig hebt om met onzekere toekomsten om te gaan. Dat doe ik voor Quality Bookings.
Nou interviewt Robert van Quality Bookings regelmatig mensen uit zijn sprekersstal. Dit keer was ik aan de beurt. En je raadt het al waar deze podcast over ging…

labland!

Disclaimer: zoals altijd blazen titels van dit soort filmpjes de belofte iets groter op dan de werkelijkheid. Uiteraard heb ik niet de ‘landbouw van de toekomst’ besproken, maar ‘een mogelijk idee van mij om voor een deel van de boeren op een deel van het veen een deel van hun land anders te gaan verbouwen met mogelijke functies’. Die nuance is relevant ;-).

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *