Nieuws overzicht

‘Uitvoering’ is een stapje dichterbij!

Soms kom je wel eens op een plek waar je je meteen thuis voelt. En zelfs voelt dat je daar thuishoort. En als je daar dan ook nog eens iemand ontmoet waarvan je denkt dat je hem vaker gaat zien.
Dat overkwam mij in de polder van Goudriaan. Op een vroege vrijdagochtend in een stille polder, wit van het rijp.

Ik was op bezoek bij de Polderprof. Oftewel Klaas-Hemke van Meekeren.
Een man in zijn zelf gecreƫerde paradijs. Met alle tijd voor een warme kop koffie en een goed gesprek in zijn warme schuurtje.
Een man die veel weet over biodiversiteit en ruimtelijke plannen.

‘De Polderprof ontwikkelt ruimtelijke plannen met biodiversiteit voor bedrijven, particulieren en overheden. Strategische plannen waar economie en groene ruimte schuren en daar juist oplossingen bedenken waardoor beide mogelijk worden. Dat houdt ook in het vertalen van plannen van ondernemers, particulieren of overheden zodat bestemmingen en vergunningen kunnen worden verleend. Daarnaast schetst Polderprof biodiversiteits- en natuurplannen en begeleid de uitvoering: graven, grond bewerken, aanplanten en inzaaien.’

Ons gesprek ging over labland en mijn ambities.
Hij begreep die meteen. En was glashelder: hij kon me helpen die te verwezenlijken.

Hij weet hoe je moet graven, grond bewerken, aanplanten en inzaaien en, hoe graag ik dat ook zelf wil kunnen, dat is iets waar ik hulp bij nodig heb ;-). Binnenkort gaan we samen de labland-plattegrond doornemen en realistischer en vast ook beter maken. Ik kijk er naar uit!

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *