Nieuws overzicht

Eén supporter minder…

Ik ben normaal niet zo van het delen van hele persoonlijke informatie op het web. Tegelijkertijd is dit nu eenmaal m’n reisverslag. En op die reis gebeuren ook hele persoonlijke dingen. Eén daarvan is het verliezen van een belangrijke labland-supporter…

En da’s m’n pa. Afgelopen juni is hij, liefdevol en temidden van de familie, overleden.

Mijn vader was supporter. Hij was bere-trots op mijn carrière-move, las alles tot op de details, stuurde me regelmatig relevante artikelen en smulde van m’n succesjes en grinnikte mee om m’n struikelingen.
In zijn laatste weken ging ie ook nog een paar keer mee het veld in, met z’n stok. Mooie momenten waren dat, met nog steeds een scherpe blik en zelfs vragen over ‘de statistische kans van slagen van experimenten’. Hij was statisticus ;-).

Mocht labland er komen, zal ik zeker een deel van labland naar hem vernoemen: de ‘wat doeije nu dan’-allee, of zo ;-). Hij heet Doeije 😘.

Nieuws overzicht Mijn reis in detail...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *